The perfect guide to the casino

Lejesvend forlader Brøndby: Tak til de bedste fans i verden

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Brøndbys lejesvend, Luke Singh, får ikke en permanent kontrakt, og han tager retur til Toronto med gode minder, selvom han ikke spillede en eneste førsteholdskamp.

Efter et år på den københavnske vestegn forlader den 19-årige midterfrosvarer Luke Singh Brøndby og tager tilbage til Toronto FC.

Men han bærer ikke nag af den grund.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Det har været en fantastisk oplevelse at være i Brøndby. Det er en vidunderlig klub og de har de bedste fans jeg nogensinde har set, siger Luke Singh til Brøndby-fansiden 3point.dk

Han takker den tidligere træner, Alexander Zorniger, og den tidligere fodbolddirektør, Ebbe Sand, for at give ham chancen i klubben.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Brøndby vil altid være i mit hjerte, og jeg vil savne mine holdkammerater, da de har behandlet mig som familie, siger den unge mand, der stammer fra Trinidad & Tobago.

Brøndbys nye fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er sat til at spare penge, og derfor er det ikke en stor overraskelse, at Luke Singh ikke får en permanent kontarkt. Han nåede ikke at spille en eneste førsteholdskamp for klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top