The perfect guide to the casino

PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Paris Saint-Germain vil under ingen omstændigheder af med Kylian Mbappé, som de har tilbudt en monsterløn.

Den spanske sportsavis MARCA skriver med franske Le Pariesien har de franske mestre tilbudt Kylian Mbappé en årlig løn på 25 millioner euro (små 190 millioner kr.). Kontrakten skal løbe til 2025.

For sportsdirektør Leonardo og ejerne fra Qatar er det altafgørende, at klubben kan beholde verdensmesteren – specielt fordi det er tvivlsomt, om de kan beholde brasilianeren Neymar, der drømmer om at vende tilbage til FC Barcelona.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Real Madrid er ude efter Kylian Mbappé, som sagde nej til madrilenerne i sommeren 2018 med den begrundelse, at han ville have godt af at udvikle sig i Paris.

På det seneste har Mbappé dog haft visse problemer, og træner Thomas Tuchel har pillet ham ud af et par kampe til stjernens tydelige utilfredshed.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Ifølge MARCA bliver det afgørende for Mbappés beslutning, hvordan Paris Saint-Germain klarer sig i Champions League, hvor klubben er sikre på at gå videre til knockout-fasen.

Klubben har aldrig vundet turneringen eller været i finalen, men det er et afgørende parameter for, om Kylian Mbappé med tiden kan vinde titlen som verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or). Fra 2014-18 var vinderen af Ballon d’Or hver eneste gang en spiller, der også havde vundet Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top