The perfect guide to the casino

Mourinho vil sprænge banken og har første indkøb i sigte: Klar til at smide 785 mio. kroner for denne stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Jose Mourinho er startet rigtig fint i Tottenham, efter han tog over for Mauricio Pochettino. Det betyder dog ikke, at Mourinho ikke har tænkt sig at forstærke sin trup, når transfervinduet åbner.

Flere navne er blevet nævnt, og især nogle spillere, der tidligere har arbejdet sammen med portugiseren, er blevet sat i forbindelse med et skifte til Tottenham. Nu melder mediet, El Desmarque om, at Jose Mourinho håber på at sprænge banken, når transfervinduet åbner igen til januar.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Tottenham har lukket 23 mål ind i 16 Premier League-kampe, imens man har lukket over to mål ind i gennemsnit, i holdets fem Champions League-kampe. Derfor er det heller ikke så overraskende, at det er en ny forsvarsspiller, som El Desmarque mener at vide, at Mourinho er ude efter. Ifølge mediet, så har Mourinho udset den 28-årige Napoli-stjerne, Kalidou Koulibaly, som den helt rette mand, til at rette op på forsvarsproblemerne i London-klubben.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Et køb af Koulibaly ville da også give god mening set fra portugiserens synsvinkel. Allerede da Mourinho var træner for Manchester United, var han interesseret i at hente Koulibaly til klubben, og det har han altså ikke glemt. El Desmarque skriver, at Tottenham er klar til at smide omkring 785 millioner kroner for Koulibaly.

Koulibaly kom til Napoli i 2014 og har sidenhen spillet 230 kampe. Selvom Kalidou Koulibalys kontrakt først udløber i 2023, så er det ikke meget mere end en måned siden, at adskillelige italienske medier meldte om, at Napoli overvejede at sælge deres forsvarstjerne i løbet af de næste transfervinduer.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top