The perfect guide to the casino

Liverpool undgår katastrofen – og du tjener rare skillinger

Foto: Ritzau Scanpix


Katastrofen lurer for Liverpool i Champions League – men de skal nok undgå den!

Liverpool er forsvarende Champions League-vindere, men de risikerer at ryge ud allerede efter puljespillet.

Det sker, hvis Premier Leagues suveræne førerhold ikke får mindst det ene point i tirsdagens udekamp i Champions League mod RB Salzburg.

Det vil være pinligt og en katastrofe for Liverpool, hvis det går galt i en Champions League-pulje, der foruden de østrigske mestre også har deltagelse af italienske Napoli og belgiske Genk.

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

Netop Napoli har Liverpool haft problemer med, og det er kun lykkedes at tage et enkelt point i de to kampe mod italienerne. Det er derfor, Liverpool e ren smule pressede inden kampen i Salzburg.

I det hele taget har Liverpool ofte problemer på udebane i Champions League. I sidste sæsons gruppespil tabte holdet således alle tre udekampe, men de gik videre alligevel, fordi de vandt alle hjemmekampene.

Alligevel bør det være muligt for Liverpool at tage mindst det ene point, som er kravet for at gå videre.

Dels fører Liverpool Premier League helt suverænt. Holdet er ubesejret og har kun spillet en enkelt kamp uafgjort. Resten er vundet. Det borger for en meget høj kvalitet.

Dels er holdet spiller for spiller meget bedre end østrigerne. Offensiven med Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino er særdeles potent. Og Liverpool har da også scoret bunker af mål i denne sæson.

Derfor tror vi også på, at Liverpool laver mindst to mål i aftenens kamp.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

For RB Salzburg taler kun et par ting.

De har hjemmebanen, og der er de svære at have med at gøre. De har kun tabt en kamp på hjemmebane i denne sæson. Det var mod Napoli, der slap afsted med at vinde 3-2. Og så har de Erling Braut Håland.

Den norske målmaskine har lavet otte mål i de første fem Champions League-kampe, og han overgås i Champions League-sammenhæng kun af polske Robert Lewandowski i Bayern München, som har scoret ti mål.

Han scorede også et mål, da de to hold mødtes på Anfield, og hvor Liverpool måtte kæmpe hårdt for at vinde 4-3.

Man kan ikke helt udelukke, at Erling Braut Håland slår til igen, og i den situation kan det ganske enkelt blive livsnødvendigt for Liverpool at lave mindst to mål for at være helt sikre på, at det ikke går galt.

Vi tror på., at Liverpool laver mindst to mål i Salzburg og på den måde sikrer sig, at det ikke går galt, så de forsvarende Champions League-mestre også er med, når det går løs med knockout-kampene i turneringen til foråret.

Comeon.com har et spil, der hedder ’Liverpool over 1,5 mål’ til odds 1,42. Det er ikke så meget endda, men det er alligevel værd at gå efter.

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top