The perfect guide to the casino

Klopp hylder Salah efter Liverpool-triumf: Men hvorfor scorede han så ikke på de andre chancer?

Foto: Ritzau Scanpix


Jürgen Klopp hyldede Mohamed Salah for egypterens mål fra en meget spids vinkel, men han var også lidt kritisk.

Mohamed Salah scorede det sidste mål i Liverpools 2-0 sejr over RB Salzburg, da egypteren rundede østrigernes målmand, Cican Stankovic, og sendte bolden i mål fra en ualmindelig spids vinkel.

– Det var et vanvittigt mål. Det var nok den sværeste af de chancer, han havde. Han scorede ikke på de chancer, han normalt scorer på, men så scorede han et meget svært og meget flot mål, hyggede Liverpool-manager Jürgen Klopp sig efter kampen ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Se også: Her får du Danmarks måske bedste bonusser

Liverpools sejr betyder, at de forsvarende Champions League-vindere er klar til ottednedelsfinalerne til foråret. Et nederlag havde sendt Liverpool ud af turneringen, og det kom faretruende tæt på i første halvleg, hvor RB Salzburg satte Liverpool under hårdt pres og skabte flere chancer.

– Jeg er vild med den måde, de spiller på. Og jeg er vild med, at vi klarede den alligevel. Jeg har et klogt hold, sagde Jürgen Klopp.

Se også: Underholdning i verdensklasse! Find din bonuskode lige her!

– Det er nærmest en slags overfalds-fodbold, Salzburg spiller. I anden halvleg havde vi dog meget godt styr på dem. Vi var bedre forberedte. Og vi skabte selv 21 chancer. Det er ikke så dårligt.

Liverpool fører Premier League helt suverænt, og på et spørgsmål om, hvorvidt holdet overhovedet har nogle begrænsninger, svarede tyskeren:

– Ja, det har vi da. Men vi er klar til at udfordre de begrænsninger.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top