The perfect guide to the casino

Jürgen Klopp ikke tilfreds med dansk tv-reporters spørgsmål: Så bliver Nicklas Bendtner en del af samtalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Jürgen Klopp er i gang med de sidste forberedelser forud for Champions League-braget mod Salzburg, hvor der skal point på bordet, hvis man ikke vil risikere at forlade gruppespillet.

Man er tre point foran Salzburg, imens Napoli er ét point bag den engelske storklub, men trods alt møder en lettere modstander i form af Genk. Carsten Werge er blevet sendt ned af TV3, for at reportere kampen, og inden mødet mellem Liverpool og Salzburg, fik han mulighed for at interview Jürgen Klopp.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Her fik Werge spurgt ind til lidt af hvert, før samtaleemnet blev Erling Håland. Her lagde hverken Carsten Werge eller Jürgen Klopp ikke skjul på, at Håland er et kæmpe talent, som besidder rigtig mange gode kvaliteter. Klopp var dog ikke helt enig i tv-reporterens spørgsmål, da han spurgte ind til en sammenligning mellem Zlatan Ibrahimovic og Håland.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

For Jürgen Klopp var det nemlig mærkeligt at sammenligne en nordmand med en svensker, og derfor nævnte han på en høflig måde, om der ikke også skulle en finne med i den sammenligning. Det var så her, at Carsten Werge slyngede Nicklas Bendtner ind i samtalen, inden Klopp grinte, og foreslog, at vi bare gik med Christian Eriksen.

Det klip har Carsten Werge delt på sin egen Twitter-profil.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top