The perfect guide to the casino

Unai Emery er lige blevet fyret i Arsenal: Nu er han i dialog med denne klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Hvad Arsenal og klubbens fans håbede på ville blive en stor succes, endte i en kæmpe fiasko og en fyreseddel, da Unai Emery tog over i Arsenal i 2018.

Siden Sir Alex Ferguson stoppede i Manchester United, har de haft problemer med at finde den helt rigtige erstatning for den succesfulde skotte. Helt samme situation stod Arsenal overfor i 2018, da Arsene Wenger stoppede efter 22 år i klubben, og her ansatte man spanske Unai Emery, der var specialist i at vinde europæiske turneringer med sine tidligere klubber.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Men efter en skrækkelig periode i storklubben, blev han fyret den 29. november, og Fredrik Ljunberg blev ansat som midlertidig træner. Nu melder Sky Sports om, at Unai Emery ikke skal gå lang tid uden job, hvis han gerne vil være træner igen. Ifølge mediet, så er Everton nemlig i dialog med Emery, omkring en aftale om trænerjobbet i klubben fra Liverpool.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Duncan Ferguson er ansat som den midlertidige træner i Everton, og her startede han helt fantastisk, da han slog Chelsea med 3-1 på hjemmebane. Dog mener Sky Sports også at vide, at det uformelle møde mellem Emery og Everton med stor sandsynlighed ikke ender ud i en aftale, da Unai Emery prioriterer en pause før han tager et nyt job.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top