The perfect guide to the casino

Hvor er pengene? Championship-klub melder Barcelona til FIFA

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


West Bromwich Albion har meldt FC Barcelona til det internationale fodboldforbund (FIFA), fordi de spanske mestre efter den engelske klubs opfattelse skylder dem penge.

Sagen involverer den 16-årige angriber, Louie Barry, der i sommer skiftede fra West Bromwich Albion til FC Barcelona, der bl.a. slog de franske mestre, Paris Saint-Germain, i kapløbet om at sikre sig det store talent.

Overgangssummen lød på 230.000 pund (to millioner kr.). Her er der tale om en fast beløb, som FIFA kræver som kompensationsbetaling for så unge spillere. Senere kan der komme yderligere penge til den sælgende klub, hvis det går godt for spilleren.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Selvom det er småpenge i FC Barcelonas budget, har de spanske mestre dog ikke betalt en krone indtil videre, skriver lokalvisen Birmingham Mail.

Og derfor har klubben fra toppen af den næstbedste engelske række trukket FIFA ind i sagen for at få de penge, som FC Barcelona skylder dem.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

West Bromwich Albion er iøvrigt ikke ene om at være trætte af den spanske storklub.

Liverpool måtte vente længe på at få overgangssummen for Philippe Coutinho, og det samme skete for Ajax i forbindelse med salget af Frenkie de Jong. Desuden måtte FC Barcelona låne for at betale overgangssummen for Antoine Griezmann til Atlético Madrid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top