The perfect guide to the casino

Daniel Agger: Jeg er klar til comeback for Liverpool!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Daniel Agger skriver på Twitter, at han er klar til at gøre comeback for Liverpool mod Aston Villa i Carabao Cup.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo kan det blive et ret så alternativt hold, Liverpool kommer til at stille med i vkartfinalen i Carabao Cup – liga Cup’en om man vil – mod Aston Villa.

Problemet er, at kampprogrammet er for stramt for Liverpool. Tirsdag 17. december skal holdet spille Carabao Cup-kampen mod Aston Villa, men mindre end 24 timer senere er der afgang til VM for klubhold, hvor Liverpool er med, fordi klubben vandt Champions League i sidste sæson.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Hertil har manager Jürgen Klopp udtaget 23 mand, men spørgsmålet er så, hvem der skal spille mod Aston Villa. Og her kan der blive tale om et ungt hold – tilsat nogle veteraner.

Klubbens tidligere spanske midtbane-es, Luis Garcia, skriver på Twitter, at han da godt kan stille op i nødens stund. Og få minutter efter svarede den tidligere angriber Peter Crouch, at han da også kan stille op i nødens stund, og at han iøvrigt tror, at Liverpool kan vinde kampen.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Peter Crouch mente så også, at der var brug for et par gode forsvarere og foreslog Jamie Carragher og Daniel Agger.’

– Jeg er klar, hvis I kan bruge mig, lyder Daniel Aggers svar – tilsat et par ikoner, der antyder, at han ikke helt regner med, at det bliver aktuelt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top