The perfect guide to the casino

Transferbombe: Riza Durmisi skifter klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Efter lidt over et år i italienske Lazio uden den store succes, rykker den tidligere Brøndby-stjerne, Riza Durmisi, videre fra Italien.

Riza Durmisi har indgået en lejeaftale med franske OGC Nice, hvor han altså bliver holdkammerat med Kasper Dolberg, der for nyligt blev kåret til månedens spiller i den franske klub. Det er Nice, som bekræfter transferen på deres egen hjemmeside.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Den 25-årige dansker skifter altså i første omgang på en lejeaftale, men den franske klub har sikret sig en købsoption på Durmisi, hvis han bliver en succes i Frankrig. Riza Durmisi har spillet helt præcist nul minutter for Lazio i denne sæson, og det har ikke været nogen hemmelighed, at Lazio var klar til at sende den tidligere Brøndby-stjerne videre.

Siden han skiftede Real Betis ud med Lazio i sommeren 2018, er det blot blevet til 19 kampe for Lazio. I de 19 kampe er det dog blot blevet til et gennemsnit på 43 minutter pr. kamp, og derfor kan det næsten kun blive til mere spilletid i Frankrig.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Riza Durmisi skiftede i første omgang til udlandet i 2016, da han forlod Brøndby IF. I Brøndby fik han sit helt store gennembrud og spillede over 100 kampe. Nu får han så chancen for at få gang i karrieren i Frankrig, og er derfor stadig i spil til EM i 2020, hvis han formår at præstere i Nice.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top