The perfect guide to the casino

Ryan Giggs havde en affære med hans brors kone gennem otte år: Nu afslører broren vanvittige detaljer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Hvad der har været en rigtig stor karriere for Ryan Giggs, blev i den grad ødelagt en lille smule af hans opførsel uden for banen, da det kom frem, at han havde været sammen med hans brors kone.

Ryan Giggs havde nemlig haft en affære med hans bror, Rhodri Giggs’, kone, som har varet gennem hele otte år. Historien kom ud til pressen i 2011, da Natasha fortalte om sin affære med Ryan Giggs til The Sun. Der er nu gået otte år, siden historien for første gang kom ud til pressen, og nu har Rhodri Giggs afslørede helt vanvittige detaljer, omkring hans forhold til Ryan Giggs og resten af familien.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Lynne Giggs, Rhodri og Ryans mor, har nemlig givet Rhodri den kolde skulder, og har i stedet valgt Ryan Giggs side.

– Det er som om, det var mig, der havde affæren. Hun (Lynne, red.) valgte Ryans side, fordi jeg ikke har 35 medaljer, nogle og 20 år i Manchester United på bagen og et kæmpe hus. fortæller 42-årige Rhodri til den engelske podcast Almost Famous ifølge The Sun.

Rhodri fortæller også om, hvordan han har måtte gå igennem økonomiske problemer, og hvordan hans tre børn ikke har kontakt med hverken bedstemor, Ryan eller Ryan Giggs’ børn. Udover dette, så har de kunne se deres mor optræde på ‘Big Brother’, hvor hun har fortalt historier omkring affæren med Ryan. Tilbage i 2010 måtte Natasha få foretaget en abort få uger før sit bryllup med Rhodri, da hun var gravid med Ryan Giggs’ barn.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Rhodri har tidligere været tæt på at opdage affæren, men her prøvede hans mor at overtale ham til, ikke at gå i dybden med sagen. Rhodri er meget sur over, at det har gået ud over hans børn, der ikke har kontakt med mange i familien.

– Hvad har børnene gjort? Ryan har en søn, som er præcis samme alder som en af mine. De to burde bruge tid sammen og passe på hinanden, men i stedet kender de ikke hinanden, det er trist. Jeg snakker ikke med nogen fra min familie, men hele min familie snakker med Ryan. De bor allesammen i Wales og tager til Wales-kampe og spiser nogle dejlige middage bagefter.

Den eneste, der virkelig støtter Rhodri i den vanvittige sag, er faren Danny, der har mistet alt for Ryan Giggs.

– Jeg kan ikke engang få mig selv til at sige hans navn. Jeg kalder ham ‘den tidligere fodboldspiller’. Han var utro på den værst tænkelige måde og er ikke mand nok til at undskylde for det. Jeg burde som far være ovenud lykkelig for, hvad han har opnået. Men det er jeg ikke – jeg skammer mig over ham, sagde Danny ifølge The Sun, da Ryan Giggs blev udnævnt som landstræner for Wales.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top