The perfect guide to the casino

256 kampe for Chelsea, to Premier League titler og en Champions League: Nu kommenterer han på Bernio Verhagen-sagen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Bernio Verhagen nåede aldrig at få nogle kampe for Viborg FF, men snupper stadig prisen, som det største samtaleemne i Viborg.

Her var han godt i gang med at snyde spillerne, ledelsen og trænerstaben, da han fik bildt dem ind, ved hjælp af en række andre mennesker, at han var en stor professionel fodboldspiller, der endda havde et fint CV. Undervejs kom det nemlig frem, at Bernio Verhagen ifølge ham selv, blandt andet havde været på prøvetræning i en række forskellige danske klubber, herunder FC København.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Det endte af gode grunde ikke med at holde i længden, og nu er han i stedet politianmeldt, og har samtidig en helt anden sag kørende, da der florerer en video rundt på de sociale medier, hvor han skulle banke sin ekskæreste. Episoden omkring Verhagen og Viborg fik også opmærksomhed i udlandet, og nu har en tidligere kæmpe profil i Premier League, kommenteret på sagen.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Fra 2005-2014 var Michael Essien på kontrakt i Chelsea, og her havde han en rigtig flot karriere. Her blev det nemlig til to Premier League titler samt en Champions League titel, og udover dette, så spillede han hele 256 kampe for Chelsea. På Michael Essiens private Twitter-profil, har han nu kommenteret på Bernio Verhagen sagen, se bare herunder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top