The perfect guide to the casino

Solskjær er vild med manden, han afløste: Tillykke med dit nye job, Mourinho

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ole Gunnar Solskjær roser manden, han afløste som manager i Manchester United for et lille år siden.

I december 2018 blev José Mourinho fyret som manager i Manchester United, men nu er han tilbage i fodboldfamilien, og det glæder manden, der afløste ham, Ole Gunnar Solskjær.

– Beklager meget, men det her kommer ikke til at handle om Pochettino eller Mourinho, sagde Ole Gunnar Solskjær på et pressemøde ifølge britiske Metro.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg kan starte med at sige, at jeg synes, det er fedt at have Mourinho tilbage i fodbold. Det er godt for jer, og det er måske også godt for mig, sagde nordmanden med et grin og tilføjede:

– Så har I nemlig noget andet at skrive om.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Når det gælder Pochettino, så er det altid trist, når en god kollega mister sit job – især lige før jul. Jeg ønsker ham alt godt fremover, sagde Ole Gunnar Solskjær.

Der har været skriverier om, at Mauricio Pochettino måske kan komme til at overtage jobbet som manager for Manchester United, men det går ifølge Ole Gunnar Solskjær ikke ham på.

– Det generer mig ikke det mindste. Jeg koncentrerer mig om Manchester United, så det har i den forbindelse ingen betydning, at andre skifter managers.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top