The perfect guide to the casino

Luis Suarez åbner op for skifte: ‘Selvfølgelig er det en virkelig attraktiv liga’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


I snart fem og et halvt år, har Luis Suarez været en stor profil for FC Barcelona, men det kan snart være slut.

Hans kontrakt udløber i sommeren 2021, og rygterne går på, at især David Beckhams nye klub, Inter Miami, er rigtig interesseret i at hente et stort navn til klubben. Her står Luis Suarez højt på listen, og det rygte blev ikke mindre, da Suarez’ landsmand, Nicolas Lodeiro, kommenterede på sagen.

– Jeg tror, du skal overbevise Barcelona, for han vil gerne til MLS. Han spørger mig altid om ligaen. Før eller senere kommer han til MLS – det håber jeg i hvert fald. Han kan godt lide ligaen, så jeg tror, det er et spørgsmål om tid, før han kommer, siger Lodeiro, der til dagligt spiller i en anden MLS-klub, Seattle Sounders.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Nu har den 32-årige superstjerne selv kommenteret på sagen. Det er det spanske medie, Mundo Deportivo, der melder om, at Luis Suarez er glad i FC Barcelona, men ser MLS som en særdeles attraktiv liga.

– Man ved aldrig, hvad der sker. I dag har jeg kontrakt med Barcelona og er rigtig glad, men selvfølgelig er MLS en virkelig attraktiv liga. Det er en liga, der er vokset en masse i de seneste år, og der er kommet mange unge spillere i de sidste to år – specielt sydamerikanere.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

– Det er et bevis på, at ligaen ønsker at vokse og ikke bare hente gamle spillere, der skal stoppe karrieren. USA er en smuk mulighed, siger Suarez ifølge Mundo Deportivo.

Luis Suarez har spillet 260 kampe for FC Barcelona. Her er det blevet til 185 mål og 97 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top