The perfect guide to the casino

Ibrahimovic, Aubameyang, Achraf og flere andre: Her har du fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du fredagens rygtebørs

AC Milan skal have lagt et kontraktudspil på bordet for den svenske stjerne, Zlatan Ibrahimovic, der har kontraktudløb i LA Galaxy ved årsskiftet. Den milanesiske klub er en af den 38-årige angribers tidligere klubber. Aftonbladet har historien.

Hitc.com har en historie om, at Arsenal har tilbudt Pierre-Emerick Aubameyang en kontraktforlængelse. Men den gabonesiske angriber tøver, fordi han ved, at han er på ønskelisten i FC Barcelona.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Real Madrid er ude efter Borussia Dortmunds spanskfødte marokkaner, Achraf Hakimi. Den historie har sportsmole noget mere om.

Den uruguayanske midtbanespiller, Lucas Torreira, er utilfreds med at spille for Arsenal. Han kunne ifølge sin agent godt tænke sig at skifte til argentinske Boca Juniors i januar måneds transfervindue. Den historie har The Independent.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

En anden, der også hellere ville spille et andet sted, end han gør, er Hakan Calhanoglu. Ifølge SportBild har AC Milan-spilleren Bayern München eller Borussia Dortmund som sin foretrukne destination. Offensivspilleren med de farlige frispark er født i Tyskland af tyrkiske forældre. Han spiller på det tyrkiske landshold.

Ahmed Kutucu fra Schalke 04 er også født i Tyskland, har samme baggrund og spiller også for Tyrkiet. Angriberen drømmer om på klubplan at spille for Manchester United, siger han ifølge goal.com

Belgieren Christian Benteke antyder ifølge London Evening Standard, at han kunne finde på at forlade Crystal Palace i januar måneds transfervindue. Den tidligere Aston Villa- og Liverpool-angriber sætter dog ikke destination på sin eventuelt kommende klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top