The perfect guide to the casino

Han sikrede FC København pokalen: Nu kan han være på vej tilbage til Danmark

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Da FC København vandt pokalfinalen i 2015 efter en dramatisk 3-2 sejr over FC Vestsjælland, spillede en FC København-spiller, den overraskende helterolle.

FC Vestsjælland kom foran 1-0 i kampen, og efter to FC København mål i træk, fik de udlignet i slutningen af kampen, og sendte den derfor til forlænget spilletid. Efter 101 minutter, var det den dengang unge talent, Brandur Olsen, som afgjorde kampen, da han scorede sejrsmålet til 3-2. Det troede mange skulle være starten på det helt store gennembrud, men et år senere forlod han FC København permanent.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

I 2018 skiftede han Randers FC ud med islandske FH Hafnarfjördur, og her har han fået rettet lidt op på karrieren, efter tiden i Randers ikke sluttede særligt positivt, grundet en alvorlig korsbåndsskade. Den 23-årige islænding har været en stor profil for FH Hafnarfjördur, samtidig med, at han er blevet fast mand på det færøske landshold, og det har altså gjort, at han meget vel kunne skifte tilbage til Danmark til januar.

– Jeg kan bekræfte, at der er interesse fra en række skandinaviske klubber. Vi har en god dialog med FH, og sammen arbejder vi på at finde den helt rigtige klub til Brandur, som gerne vil prøve sig af på et højere niveau, siger Jákup í Stórustovu, der er agent for Brandur Olsen, til tipsbladet.dk.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Ifølge tipsbladet.dk, så meldte det islandske podcast-medie Dr. Football, om, at Brandur Olsen allerede havde indgået en aftale med en dansk klub, men det er sidenhen blevet afvist.

Brandur Olsen har spillet 55 kampe for FH. Her er det blevet til 18 mål og en enkelt assist.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top