The perfect guide to the casino

Vild afsløring: Premier League-klub takkede nej til Håland, Maguire og Andy Robertson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Man hører tit om historier, hvor en række forskellige ansatte i deres respektive klubber, afslører historier om, hvordan de var tæt på at hente den helt store stjerne.

Sådan en historie har Steve Walsh hele tre af. Den tidligere Everton-chef, var ansat som sportsdirektør fra 2016-2018, og nu har han i et interview med The Athletic afsløret, at Evertong sagde nej til flere stjerner, efter Steve Walsh ellers havde kommet med gode råd om, at de kunne blive de næste stjerner.

– Da jeg var i Everton, tilbød jeg klubben at hente Andrew Robertson og Harry Maguire i Hull for til sammen 175 millioner kroner. Everton sagde nej.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg havde lavet en aftale med Jonny Evans, inden han tog til Leicester, men klubben sagde igen nej. Erling Haaland – angriberen fra Salzburg. Jeg havde ham og hans far i klubben og en færdig aftale til 30 millioner kroner, men klubben bakkede mig ikke op, siger Steve Walsh blandt andet i interviewet.

Det er aldrig til at vide, hvorvidt de fire profiler, havde været ligeså gode i Everton, men man må dog stadig ærgre sig lidt bagefter, når man har set, hvor meget Harry Maguire netop er blevet solgt for, og hvor meget Erling Håland nu koster, ifølge diverse rygter.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Til sidst i interviewet fortæller Steve Walsh også, at han advarede Jose Mourinho mod at hente Romelu Lukaku til Manchester United, da Mourinho var træner der, da Lukaku skulle være et stort problembarn. United endte med at hente ham alligevel, men solgte ham denne sommer til Inter, da de to parter havde flere problemer med hinanden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top