The perfect guide to the casino

Peter Møller svarer igen: Hold nu kæft, Hareide

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Peter Møller gider ikke blive ved med at rode rundt i sagen om Åge Hareide, der ikke får kontrakten som landstræner for Danmark forlænget.

Åge Hareide stopper som dansk landstræner efter sommerens EM, fordi han ikke får kontrakten forlænget af Dansk Boldspil-Union. Det er nordmanden utilfreds med. Men nu gider DBUs fodbolddirektør, Peter Møller, ikke at høre mere jammer fra nordmandens side.

– Jeg gider ikke at blive ved med at køre rundt i det der, for det kan hurtigt komme til at minde om noget mudderkastning, siger Peter Møller til Jyllands-Posten (kræver login). Det skriver Tipsbladets hjemmeside.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Blandt andet er Åge Hareide utilfreds med, at han ikke har fået en begrundelse for, hvorfor hans og assistent Jon Dahl Tomassons kontrakter ikke er blevet forlænget.

– Jeg håber, at han er rigtig glad for den tid, han har været i DBU og muligheden for at træne landsholdet, og vi er rigtig glade for hans indsats. Vi håber på at stå med pokalen sammen efter EM til sommer, og så ønsker jeg ikke at gå mere med på den galej, siger Peter Møller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

DBU meldte efter sejren i EM-kvalifikationen over Georgien i Parken (5-1) ud, at Åge Hareide og Jon Dahl Tomassons kontrakter ikke blev forlænget. Det var mere end et år før EM-slutrunden, og Åge Hareide har også kritiseret timingen for udmeldingen.

Ny landstræner efter slutrunden bliver den tidligere FCN-træner Kasper Hjulmand, mens Morten Wieghorst skal være assistent.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top