The perfect guide to the casino

Medie: Verdens dyreste fyring – SÅ mange millioner får Pochettino for fyringen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter mere end fem år i spidsen for Tottenham, måtte Mauricio Pochettino sige farvel til jobbet, da Tottenham i går aftes annoncerede, at man havde valgt at fyre ham.

Ind kom i stedet Jose Mourinho, så nu bliver det spændende at se, om han kan hente trofæer hjem til London-klubben, ligesom han tidligere har gjort med Manchester United og Chelsea. Det er der nok rigtig mange i Tottenham, som håber på, for fyringen af argentinske Pochettino, har langt fra været billig.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Da Manchester United fyrede Jose Mourinho for omkring 11 måneder siden, måtte de slippe 171 millioner kroner til Mourinho og en række assistenter, men det beløb kan Tottenham nu ende med at slå, ifølge The Independent. Mediet skriver nemlig, at Tottenham kan slå rekorden for den dyreste fyring nogensinde, da man angivenligt skal betale 175 millioner kroner til Pochettino, Jesus Perez, Miguel D’Agostino og Antoni Jimenez.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

En af de store årsager til, at beløbet er så højt er, at man tilbage i maj 2018, underskrev en ny femårig kontrakt med Mauricio Pochettino, og den alene koster 110 millioner kroner at rive i stykker. The Independent mener så, at de 110 millioner kroner, samt millioner til de tre assistenter, samlet vil blive omkring 175 millioner kroner, og dermed mere end Manchester United måtte slippe for 11 måneder siden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top