The perfect guide to the casino

Pengeregn: SÅ mange millioner får Danmark for EM-kvalifikationen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der var ikke bare en masse ære og en slutrunde på spil, da Danmark drog til Irland, for at sikre en EM-kvalifikation i går aftes. Også en masse millioner var på spil.

Det har DBU’s fodbolddirektør, Peter Møller, nemlig afsløret kort inden Danmark gik i aktion. Det var til Kanal 5, at Peter Møller valgte at afsløre, hvor mange millioner der helt præcis tikker ind på kontoen, hvis Danmark bare sikrede sig et enkelt point i Irland, hvilket man må sige de fik gjort.

– Kroner og ører er det 70 millioner, vi får, hvis vi kommer til EM. DBU får desværre ikke alle pengene, for der er også nogle spillere, der skal have nogle penge, og der er en masse udgifter forbundet med at skulle være med til en slutrunde. Men det vil betyde mange millioner for DBU, sagde Peter Møller i studiet inden kampen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Peter Møller var også ude og forsvare spillerne før kampen, da de er blevet kaldt grådige, når det kom til at forhandle en ny aftale på plads. Det danske herrelandsholds flotte resultater, er nemlig med til at gavne mange aspekter inden for fodbolden i Danmark, blandt andet også kvindelandsholdet.

– Spillerne er blevet skudt i skoene, at de er grådige, men hvis vi ikke havde dem, ville vi aldrig få penge til at putte i bredden, lød det fra Peter Møller.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nu tikker der altså en masse millioner ind på kontoen, som så skal fordeles rundt, efter Åge Hareide endnu en gang sikrede, at Danmark skal spille med til en slutrunde, og så endda på hjemmebane

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top