The perfect guide to the casino

Juventus vil stjæle Serie A-stjerne: Er klar til at smide denne spiller med i handlen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Juventus har i mange omgange handlet i andre Serie A-klubber, hvor de kaprer de største stjerner, og dermed gør hullet mellem dem og de andre hold i ligaen endnu større.

Luca Pellegrini, Merih Demiral, Federico Bernardeschi, Gonzalo Higuain og Miralem Pjanic, er blot nogle eksempler på spillere, som Juventus har hentet i andre klubber i Italien. Nu har de så udset sig endnu en, og det er en spiller, som man tidligere har prøvet at hente. Godt nok har Wojciech Szczesny spillet godt for Juventus, siden han kom til klubben fra Arsenal, men det betyder ikke, at de ikke er på udkig efter andre keepere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Nu melder Gazzetta dello Sport nemlig om, at AC Milan-stjernen Gianluigi Donnarumma, endnu en gang er blevet interessant for Juventus. Ifølge mediet skulle skiftet endda være tæt på, men den kun 20-årige keeper er bestemt ikke billig. Gazzetta dello Sport skriver derfor, at Juventus har planer om at smide enten Merih Demiral eller Daniele Rugani med i handlen, for at sænke prisen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Den 20-årige keeper har allerede spillet vanvittige 175 kampe for AC Milan. Her er det blevet til 62 clean sheets, imens han har lukket 181 mål ind. På landsholdet har han allerede taget over for Juventus-legenden Gianluigi Buffon, og nu kan han altså ende i samme klub som netop Buffon.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top