The perfect guide to the casino

Juventus, Barcelona, Real Madrid og mange andre: Her har du søndagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Her har du søndagens rygtebørs

Det er stadig usikkert, hvor Zlatan Ibrahimovic fortsætter sin karriere. Bologna har tidligere været inde i billedet. Og nu siger sportsdirektør Riccardo Bigon, at svenskeren er på god fod med træner Sinisa Mihajlovic. Goal.com har historien.

Moise Kean – og hans far – ser gerne et skifte fra Everton til Roma. Den 19-årige italiener skiftede fra Juventus til Everton i sommer, men det var en fejl, siger hans far, Biorou Jean Kean, der både er vred på agenten Mino Raiola og på Juventus, som – påstår han – stadig skylder ham to traktorer, som han kan sende til Elfenbenskysten, hvor han kommer fra. Daily Mail har mere om den sag.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Juventus overvejer ifølge samme goal.com at købe den 19-årige spanske fløjspiller Ferran Torres af Valencia. Han har en frikøbsklausul på 100 millioner euro (750 millioner kr.).

Calciomercato har en historie om, at FC Barcelona er interesserede i Arsenals brasilianske angriber, Gabriel Martinelli. Han er 18 år og indtil videre marginalspiller i Arsenal, som han skiftede til i sommer fra den brasilianske klub, Ituano.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Manchester City skal være villige til at byde 40 millioner euro (300 millioner kroner) i januar for at købe Real Madrids Isco. Spanierne vil efter sigende stadig hellere vente og lade midtbanespilleren indgå i en byttehandel med Paul Pogba i Manchester United. Den historie har calciomercato også.

Hos netop Real Madrid overvejer træner Zinédine Zidane ifølge talkSPORT et bud på Chelseas 19-årige fløjspiller, Callum Hudson-Odoi.

Teamtalk.com har en historie om, at Liverpool er interesseret i Napoli-angriberen Lorenzo Insigne, der efter sigende kun skal koste det halve af Jadon Sancho i Borussia Dortmund, som Premier Leagues førerhold tidligere har været sat i forbindelse med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top