The perfect guide to the casino

Vild anklage: Viborg-spiller har kidnappet sin kæreste og banket hende

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Viborg FFs nye signing har i den grad tiltrukket sig opmærksomhed.

Viborg FFs 25-årige nyindkøb, hollandske Bernio Verhagen, der kom til klubben for 10 dage siden, har langt fra fået en stille start i sin nye klub, og det er altså på trods af, at han endnu ikke har været i kamp for de grønblusede.

Ifølge det chilenske medie La Tercera, så har Bernio Verhagens kæreste, Nayaret Muci, tidligere delt Instagram-stories, hvor hun fortæller, at han har ‘kidnappet’ hende og holder hende fanget på et hotelværelse i Viborg.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Spilleren (Verhagen, red.) holder mig som kidnappet her i Danmark. Han slår mig, og han spytter i mit ansigt. Han ønsker ikke, at jeg returnerer til Chile. Hjælp, lød det fra kæresten, der dog senere hen har trukket lidt i land igen:

– Alt er løst nu. Det er hårdt at leve med en person, som ikke lader dig forlade hotellet – det er kidnapning. Jeg var bange og offentliggjorde de ting, fordi jeg er alene. Men alt er fint. Jeg kom hertil for at arbejde, for at studere og for at lede efter muligheder, som ikke er i Chile, fortæller den 21-årige kvinde.

De voldsomme anklager er heller ikke gået ubemærket hen hos Bernio Verhagen, der søndag reagerede med en længere besked på Instagram:

– Jeg gjorde alt for den kvinde. Jeg købte hendes billetter. Ordnede hendes tøj, ordnede hendes visa. Købte en ny telefon til hende. Ingen tog sig af hende i Chile. Jeg tog mig af hende. Og er det her takken? Løgne, løgne og flere løgne. Sandheden vil komme frem, skriver han blandt andet på sin Instagram-profil, hvor han har knap 11.000 følgere.

25-årige Bernio Verhagen spillede i chilenske Audax Italiano, inden sit skifte til Viborg FF.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top