The perfect guide to the casino

‘SmÃ¥skadet’ Ronaldo lavede hattrick: ‘Jeg var aldrig i tvivl’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Cristiano Ronaldo scorede tre mål, da Portugal vandt 6-0 over Litauen i EM-kvalifikationen, selvom han ifølge Juventus-træner Maurizio Sarri var småskadet. Portugals landstræner var ikke overrasket.

Cristiano Ronaldo var igen i fokus, da Portugal vandt 6-0. Superstjernen fra Juventus scorede tre af målene, og det var ganske imponerende, da han på det seneste har leveret et par blege indsatser for sit klubhold og er blevet udskiftet til stor frustration for ham selv.

Juventus-træner Maurizio Sarri begrundede Cristiaino Ronaldos utilfredshed med, at han var småskadet. Men det var ikke rigtig til at få øje på i de forsvarende europamestres sejr over balterne.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Han har det ganske udmærket. Jeg var aldrig i tvivl, om at han kunne spille. Det var der andre, der var – men ikke jeg, sagde Portugals landstræner, Fernando Santos, efter kampen ifølge goal.com

Portugals midtbanespiller, Bruno Fernandes, roste efter kampen Cristiano Ronaldo, der scorede sit hattrick nummer 55 i karrieren.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

РVi s̴ en meget motiveret Cristiano, der altid giver sit bedste. Han scorede hattrick, og det er meget normalt for ham, sagde Sporting Lissabon-spilleren.

På trods af sejren er Portugal ikke helt sikre på at komme med til næste års EM-slutrunde. Sejr ude over Luxembourg vil dog være tilstrækkeligt, og mindre kan gøre det, vis Serbien sætter point til mod Ukraine.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top