The perfect guide to the casino

Stjernen VIL blive i Brøndby: Vi finder en løsning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Brøndbys Dominik Kaiser føler sig overbevist om, at han bliver i Brøndby efter sommeren 2020, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

Den målfarlige midtbanespiller har været i Brøndby i halvandet år, og han vil meget gerne fortsætte i klubben. Også selvom Brøndby har fyret hans tyske landsmand, Alexander Zorniger, der i første omgang var manden, der fik Dominik kaiser til klubben.

– Jeg har snakket meget den sidste uge. Der vil være nogle snakke i de næste uger og så må vi se. Det er klart en mulighed for mig at blive. For mig lige nu er der ingen andre tanker i mit hoved, siger Dominik Kaiser til Brøndby-fansiden 3point.dk

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Det har tidligere været fremme, at klubbens fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har til opgave at skære lønudgiften ned. Der skal i fremtiden derfor ikke være 29 mand i truppen.

Dominik Kaiser tjener efter sigende omkring 300.000 kroner om måneden, og da han er 31 år, er han ikke et oplagt salgsobjekt. Derimod har han gjort god reklame for sig selv på holdet, hvor han i dette efterår har lavet otte mål.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Jeg har det rigtig godt her, hvor jeg hjælper holdet. Det er vigtigt for mig. I fremtiden vil vi finde en løsning. Det er alt, hvad jeg kan sige, udtaler han.

Brøndby har vundet de sidste fem Superliga-kampe i træk, og holdet ligger i skrivende stund nummer 3 i rækken.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top