The perfect guide to the casino

Sagde han virkelig det? Luka Modric flirter med storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Siden 2012, har den nu 34-årige Luka Modric tørnet ud for Real Madrid. Men med kontraktudløb til næste sommer, kan han meget vel være fortid i klubben efter denne sæson.

Der er ingen tvivl om, at Luka Modric har været en kæmpe succes i Real Madrid. Han har i sine lidt over syv år i klubben, været med til at vinde Champions League fire gange, det spanske mesterskab en gang, den spanske pokalturnering en gang, imens han blev kåret til verdens bedste spiller i 2018. Kontrakten er dog ikke blevet forlænget endnu, og nu har nye udtalelser åbnet op for, at han kan være fortid i Madrid næste sæson.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Modric har igennem karriere kun tørnet ud for Dinamo Zagreb, HSK Zrinjski Mostar, NK Inter Zapresic, Tottenham og Real Madrid. Nu har han i et interview med Sky Italia, åbnet op for, at han gerne vil prøve at spille i Italien en gang i fremtiden.

– Jeg kan godt lide Italien, det er tæt på Kroatien. Jeg ser Serie A, fordi jeg har mange landsholdskammerater, der spiller i ligaen. Og så er italienerne også fantastiske og har lidt af den samme mentalitet som kroaterne. Vi får at se, om jeg en dag kan spille i Italien. Jeg kan ikke udtale mig om det, fordi jeg er Real Madrid-spiller, sagde Luka Modric blandt andet til Sky Italia.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det hænger da også meget godt sammen med, at han tidligere er blevet sat sammen med et skifte til Inter Milan. Luka Modric har også kun optrådt i ni kampe for Real Madrid i denne sæson, og dermed er rygterne om, at han skifter til Inter i fremtiden, for alvor blusset op igen.

Siden skiftet fra Tottenham har Luka Modric spillet 312 kampe for Real Madrid. Her er det blevet til 18 mål, 50 assists, 46 gule kort samt to røde kort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top