The perfect guide to the casino

Bayern München fyrede træneren og Arsene Wenger blev rygtet til klubben: Nu har han takket ja til dette job

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Efter lidt mere end et år væk fra Arsenal, har Arsene Wenger takket ja til et nyt job. Dog kommer han ikke til at sidde på trænerbænken i den nærmeste fremtid.

I stedet har Arsene Wenger nemlig takket ja til jobbet hos FIFA, hvor han skal være den nye ‘Chief of Global Football Development’. Her er hans opgave, at han blandt andet skal udvikle sporten og være med til at træffe beslutninger omkring fodboldens regelsæt fremover.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Til FIFAs hjemmeside har Arsene Wenger udtalt sig om, hvorfor han netop har valgt at takke ja til jobbet hos FIFA, når rygterne ellers gik på, at han snart ville vende tilbage til trænerbænken.

– Jeg ser meget frem til denne ekstremt vigtige udfordring, ikke kun fordi jeg altid har været interesseret i at analysere fodbold i et bredere perspektiv, men også fordi FIFA’s mission virkelig er global. Jeg tror, at det nye FIFA, vi har set de seneste år, har sporten som det altoverskyggende mål og er fast besluttet på at udvikle spillet i dets mange facetter. Jeg ved, at jeg kan bidrage til dette mål og vil putte al min energi i det.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Arsene Wenger stod i spidsen for Arsenal i næsten 22 år. Her nåede han at vinde tre Premier Leagues og syv FA Cups.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top