The perfect guide to the casino

Zanka om trøje-sag: Klubben forstår det ikke – men det gør jeg!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Ifølge Mathias ‘Zanka’ Jørgensen har hans klub, Fenerbahce, meget svært ved at forstå den store interesse for sagen om trøjen, der hyldede det tyrkiske militær.

Sagen tog sin begyndelse, da Mathias ‘Zanka’ Jørgensen inden en kamp for Fenerbahce ligesom alle holdkammeraterne tog en opvarmningstrøje på med teksten ‘Fædrelandet er jer taknemmeligt’ på tyrkisk.

Det kunne ses som en opbakning til det tyrkiske militær, der for tiden er i gang med en operation i Syrien.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Klubben har været forundret over, hvor meget det har fyldt i pressen i Danmark, men det er jeg ikke. Jeg har lidt bedre forståelse for, hvordan vi opererer herhjemme. Det er Danmark, og det er en ting, vi går ekstremt meget op i. Vi diskuterer måske mere, end vi egentlig har sat ind os ind i det, siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen ifølge RItzaus Bureau.

Ifølge den danske forsvarsspiller var teksten – og silhuetten af den tyrkiske soldat, der gør honnør, og som også var på trøjen – en hyldest til de faldne tyrkiske soldater.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Der er ikke taget forhåndsregler. Der har været en dialog og en forståelse fra en arbejdsgiver, som er rigtig glad for deres spiller. Klubben bliver bekymret, når de kan læse, hvor meget der bliver sagt og skrevet i et land meget langt væk, siger Mathias ‘Zanka’ Jørgensen og fortsætter:

– Der kan sagtens være politiske statements igen. Det kan være mange ting, og jeg har ikke sagt, at der ikke er noget, jeg vil være med til mere. Sådan fungerer det ikke. Jeg har givet en forklaring af, hvordan det bliver set i Danmark, og det har Fenerbahce været ekstremt forstående over for.

Han vil ikke tage stilling til, hvad han vil gøre, hvis en lignende situation skulle opstå.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top