The perfect guide to the casino

Juventus-ledelse raser over Ronaldo: Det her kommer han til at forklare

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Cristiano Ronaldo kommer til at forklare sin opførsel, efter at han blev udskiftet i Juventus-sejren over AC Milan.

Når Cristiaino Ronaldo kommer hjem til Juventus efter EM-kvalifikationskampene for Portugal, kommer han til at forklare sin opførsel, da han blev udskiftet i sejren over AC Milan på 1-0.

Her valgte Maurizio Sarri, at tage superstjernen ud efter ti minutters spil af anden halvleg efter en bleg indsats. På banen kom i stedet argentineren Paulo Dybala, der senere scorede kampens enlige mål.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Cristiano Ronaldo reagerede ved at gå lige forbi udskiftningsboksen og direkte i bad. Efter sigende forlod han kampen, inden den var forbi.

Den 34-årige portugiser var tydeligvis også utilfreds med at blive udskiftet i sidste uges sejr på 2-1 over Lokomotiv Moskva i Champions League.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Maurizio Sarri har forsøgt at nedtone episoderne ved at sige, at Cristiano Ronaldo var irriteret, fordi han har været småskadet. Men så let slipper han ikke af krogen, skriver italienske Gazzetta dello Sport.

Ifølge avisen venter der Cristiano Ronaldo en advarsel for hans opførsel, men han slipper for en bøde. Han skal sandsynligvis også undskylde over for holdkammeraterne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top