The perfect guide to the casino

175.000 kroner i bøde for at komme for sent til træning: SÅ sindssyg er Chelseas bødeliste – Se billedet her

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Man tjener rigtig mange millioner som stjerne i en klub som Chelsea, men man kan hurtigt komme af med mange penge, hvis man ikke overholder reglerne.

Det kan flere af Chelsea-spillerne skrive under på, efter et nyt billede er dukket op på de sociale medier. Her er det nemlig blevet afsløret, hvordan bødelisten ser ud for Chelsea, og hvor mange tusinde pund man skal betale, hvis man ikke overholder reglerne.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

20.000 pund eller omkring 175.000 kroner, hvis du kommer for sent til træning, og 87.000 kroner, hvis du har glemt at melde dig syg eller skadet til en træning senest halvanden time før. Selvom mange på de sociale medier mener, at det er et voldsomt beløb, hvis man kommer for sent til træning, så bliver der også påpeget, at spillerne tjener så mange millioner, at der bør være råd til at komme for sent til en træning i ny og næ.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Siden Frank Lampard tog over i Chelsea, er det gået rigtig godt, til trods for, at de ikke kunne handle ind denne sommer og mistede Eden Hazard. Man ligger side om side med Leicester, imens man er ét point foran Manchester City i ligaen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top