The perfect guide to the casino

Lewandowski bomber løs og er ikke til at stoppe: Her kan du tjene penge på ham

Foto: Ritzau Scanpix


Robert Lewandowski har scoret i samtlige Bundesliga-kampe i denne sæson. Det gør han også mod Borussia Dortmund lørdag..

Det kører ikke i Bundesligaen i denne sæson for Bayern München, der søndag fyrede træner Niko Kovac efter et forsmædeligt nederlag på 1-5 mod Eintracht Frankfurt.

At det ikke har kørt, er dog ikke Robert Lewandowskis skyld. Tværtimod har han spillet helt fantastisk, og han har scoret i samtlige kampe i Bundesligaen i denne sæson.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Ialt har den polske bomber scoret 14 mål i sæsonens første ti kampe, og han har også lavet seks mål i fire Champions League-kampe for de forsvarende tyske mestre.

Lørdag går det løs mod rivalerne fra Borussia Dortmund, der også har svinget mere, end de har swinget. Og selvom de nok har hørt om, at de skal tage sig i agt for Robert Lewandowski, kan man tvivle på, at det er nok til at forhindre ham i at komme på måltavlen.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Betfair kan du købe et odds, der hedder, at Robert Lewandowski scorer når som helst i kampen til 1,48. Det er ikke et voldsomt højt odds, men i betragtning af polakkens træfsikkerhed i denne sæson er det alligevel værd at gå efter.

Er man lidt frækkere, kan man gå efter Robert Lewandowski som første målscorer eller som sidste målscorer. Begge odds kan købes til 3,25.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top