The perfect guide to the casino

Liverpool? Manchester United? Real Madrid? Juventus? Norsk sensation snyder måske alle storklubberne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


MÃ¥lkongen Erling Braut Haaland overvejer at skifte til RB Leipzig i stedet for en af Europas storklubber.

Den norske angriber Erling Braut Haaland har lavet 23 mål i 17 kampe i denne sæson, og derfor er han særdeles ombejlet af Europas storklubber. Senest scorede han for RB Salzburg i 1-1 kampen ude mod Napoli i Champions League.

Liverpool, Arsenal og Manchester United har været nævnt som en mulig kommende destination sammen med italienske og spanske klubber med Juventus og Real Madrid i spiden. Men de kan ende med at få lang næse allesammen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ifølge Sky Sports overvejer Erling Braut Haaland at skifte til RB Leipzig, der i skrivende stund ligger nummer tre i den tyske Bundesliga og er i en god position til at gå videre i Champions League.

RB Leipzig har den fordel, at de ligesom RB Sazlburg har millioner i ryggen fra den samme ejer – energidrikken Red Buil.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

RB Leipzigs træner, Julian Nagelsmann, er en stor beundrer af Erling Braut Haaland, og han mener at have gode chancer for at overtale den 19-årige nordmand til at skifte til klubben med Bundesligaens yngste gennemsnitsalder.

Erling Braut Haalands far og agent. den tidligere Premier League-spiller Alf-Inge Haaland (Leeds og Manchester City) har tidligere sagt, at hans søn drømmer om at komme til Premier League.

– Men om og hvornÃ¥r det sker, ved vi ikke endnu. Det kan ske før eller siden. Lige nu spiller han for Salzburg, der er med i Champions League, sÃ¥ det haster ikke, sagde Alf-Inge Haaland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top