The perfect guide to the casino

Ekspert afslører: Sådan er Christian Eriksen til træning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Christian Eriksen leverer i den grad varen på træningsbanen, siger BBC-ekspert.

I Tottenham er Christian Eriksen efter alt at dømme i gang med sin sidste sæson. Og der er en del, der mener, at det har påvirket danskerens præstationer, der ikke har været på det samme høje niveau som tidligere.

Men ifølge den tidligere Tottenham-spiller, Michael Brown – der nu arbejder som ekspert for BBC Radio – har der intet været at udsætte på CHristian Eriksens træningsindsats.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Jeg talte med nogle mennesker tirsdag aften, og de sagde, at Christian Eriksen stadig træner godt, og det var dejligt at høre, sagde Michael Brown ifælge hitc.com

– Hans attitude og hans kropssprog er fuldstændig, som det var sidste år. Han er, som han hele tiden har været, sagde Michael Brown og tilføjede:

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– Der har været så megen kritik af ham. At han er ligeglad, at han er på vej væk. Det, jeg hører, er noget helt andet. Han gær alt det rigtige. Ud fra det jeg hører, er Crhstian Eriksen første klasse på træningsbanen.

Den 27-årige dansker startede senest på bænken onsdag aften i Tottenhams Champions League-udekamp mod Crvena Zvezda (Røde Stjerne), men han kom på banen og scorede det sidste mål i 4-0 sejren. Det var hans andet sæsonmål i denne sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top