The perfect guide to the casino

Dårligt nyt for Arsenal: Storklub flirter med Pierre-Emerick Aubameyang

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er ikke specielt meget, der kører for Arsenal for tiden. Man halter bagefter i Premier League, og man spillede senest 1-1 mod Guimaraes i Europa League.

Nu kan der være endnu dårligere nyt på vej til London-klubben. Sagen omkring Granit Xhaka er ved at få sin afslutning, da Unai Emery har bekræftet, at Xhaka ikke har lyst til at spille for Arsenal på nuværende tidspunkt, og samtidig skulle Arsenal i den grad overveje at sælge deres tidligere kaptajn allerede til januar.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Den nye kaptajn blev Pierre-Emerick Aubameyang, men hvis El Chiringuitos historie passer, så kan han også snart være fortid i klubben. Kontrakten med Arsenal udløber i 2021, og derfor skal der snart forlænges, hvis Arsenal ikke skal stå i en situation, hvor de bliver nødt til at sælge ham for en lav pris. Problemet er bare, at Aubameyang ifølge flere medier, skulle være i tvivl, om han virkelig ønsker en fremtid i London-klubben.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

El Chiringuito skriver nu, at FC Barcelona håber på at hente Aubameyang allerede til januar, da de ser ham som den perfekte erstatning for Luis Suarez. 30-årige Aubameyang kom til Arsenal i januar 2018, og har siden skiftet til England spillet 78 kampe. Her er det blevet til 50 mål og 12 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top