The perfect guide to the casino

Alexander Zornigers nye klub? Zorniger favorit til at tage over i denne klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Alexander Zorniger nåede at stå i spidsen for Brøndby i lidt under 200 kampe, før han i februar blev fyret i klubben.

Siden da, har han stået uden job, men nu er der blevet åbnet en dør for den tidligere Brøndby-træner. Hannover 96 leder nemlig efter en ny træner, og her skulle favoritten i første omgang have været Alexander Frei, der stoppede karrieren i 2013. Frei er dog U-18 træner i FC Basel, og den kontrakt vil han ikke bryde, og i stedet har han planer om at fuldføre den.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Alexander Frei har efter konsultation med FC Basel informeret os om, at han gennemfører sin kontrakt med Basel, og han er derfor ikke længere en mulighed for Hannover 96. Klubben vil gerne takke Alexander Frei for gode samtaler, skrev Hannover på deres hjemmeside.

Det gider Hannover altså ikke at vente på, og derfor leder de videre efter en ny træner, og her kommer Zorniger ind i billedet. Den 52-årige tysker var nemlig et af navnene i spil til jobbet, før Hannover besluttede sig for, at de ville jagte Frei, og derfor er døren igen åbnet for Zorniger, nu når Frei takkede nej.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det er det tyske medie Sport1, der melder om, at Zorniger kan blive en mulighed for Hannover 96. Den tidligere Brøndby-træner har tidligere været træner for RB Leipzig og VfB Stuttgart i Tyskland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top