The perfect guide to the casino

Uforstående Nicklas Bendtner stikker til FC København-stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem


Nicklas Bendtner indikerer, at Viktor Fischer ikke fortjente at komme med Danmark til VM i Rusland i sommeren 2018.

Nicklas Bendtner åbner op for godteposen i sin nye bog ‘Nicklas Bendtner – Begge sider’, hvor han blandt andet kommenterer på den skuffende sommer, hvor han ikke var med til VM for Danmark.

I bogen fortæller han, at der var en meget trykket stemning blandt de spillere, der var i tvivl om, hvorvidt de skulle med, men hos Viktor Fischer var humøret højt.

– Og så er der Fischer. Han har smilet nonstop siden opgøret mod svenskerne i går aftes. Der var ellers ikke meget at grine af, men hele hans underansigt skinner. Han ligner én, der ved, den er hjemme. I teorien er det muligt, for Fischer er bonkammerat med Kjær, og vores anfører er den eneste i truppen, som har trænerteamets fortrolighed, lyder det fra Nicklas Bendtner i bogen.

Læs også: Vild historie: Bendtner var kampstiv og besvimede dagen inden sin første landsholdstræning

Ydermere stikker Nicklas Bendtner også til sin nuværende holdkammerat, som han mener kom med efter blot tre måneders fast spilletid i FC København.

– Man må give Fischer, at hans talegaver kan et eller andet. Siden skiftet til FCK har han domineret på sportssiderne. Tre måneder med fast spilletid var simpelthen nok til at knevre sig med til VM.

Nicklas Bendtner skriver også i bogen, at han var fuldstændig knust, da han fik beskeden om, at han ikke skulle hjem. Han tog hjem i lejligheden, hvor han kørte dyre flasker vin ned.

Læs også: Medie: Byttehandlen med Eriksen til Barcelona var klar – Så trådte Lionel Messi til og sagde nej af en årsag

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top