The perfect guide to the casino

Medie: Byttehandlen med Eriksen til Barcelona var klar – Så trådte Lionel Messi til og sagde nej af en årsag

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Historierne omkring Christian Eriksen vil ingen ende tage, og de spanske medier har også et stort fokus på danskeren.

Han kom nemlig ikke afsted denne sommer, og derfor spekuleres der i, om Christian Eriksen kommer afsted til januar, eller om han skal vente helt til næste sommer, før han kan skrive under med en ny klub. Den 27-årige dansker vil helst en tur til Spanien, hvor enten FC Barcelona eller Real Madrid er drømmen. Problemet med Real Madrid skulle være, at træner Zinedine Zidane, foretrækker Paul Pogba foran Eriksen, imens præsidenten Florentino Perez, foretrækker Eriksen, da han er langt billigere.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I FC Barcelona kan det nu vise sig, at problemet er ingen ringere end Lionel Messi. Som den superstjerne som han er, har Lionel Messi enormt meget magt i Barcelona, og nu melder nye rapporter ifølge El Desmarque om, at Messi stoppede et skifte denne sommer. Ifølge det spanske medie, så skulle Barcelona have været klar til at sende Ivan Rakitic og Carlos Alena til Tottenham i sommerens transfervindue, men den stoppede Messi.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Grunden skulle være, at Lionel Messi ifølge mediet ikke mente, at Eriksen har vist, at han kan tage det nødvendige ansvar i de helt store kampe og svære situationer for Tottenham. Derfor skulle Messi have gjort det klart for ledelsen, at Eriksen ikke har den rigtige karakter, til at være en stjerne på Barcelona-holdet.

Christian Eriksen har spillet 289 kampe for Tottenham. Her er det blevet til 67 mål og 87 assists.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top