The perfect guide to the casino

Vild historie: Bendtner var kampstiv og besvimede dagen inden sin første landsholdstræning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er flere vilde historier i bogen ‘Begge Sider’, som udkommer på tirsdag omhandlende Nicklas Bendtner.

På tirsdag udkommer bogen ‘Begge Sider’, der er skrevet af journalist og forfatter Rune Skyum-Nielsen. Den handler om Nicklas Bendtner, og den danske angriber fortæller flere vilde historier fra sin lange karriere.

Således beskriver han i et kapitel, at dagen inden sin førte landsholdssamling drak han sig kampstiv til en 18-års fødselsdag, og efterfølgende blev han kørt hjem i en trillebør.

Det startede ellers angiveligt stille og rolig til festen, men lige pludseligt gik det galt for en ung Nicklas Bendtner.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Da jeg tager flasken fra munden igen, er den tom, fortæller Nicklas Bendtner således i et kapitel i bogen omkring sin debut på landsholdet og forsætter:

– Alt herfra er noget, som jeg har fået fortalt: At jeg besvimer og bliver løftet over i en trillebør. At nogle af drengene kører mig til Otto Liebes Allé, hvor min 14-årige lillebror åbner.

– At mine forældre ikke er hjemme. At jeg bliver båret op til toilettet ovenpå og efterladt med Jannick. At jeg er så langt væk, at jeg både skider i bukserne og brækker mig ud over det hele.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Her formåede Nicklas Bendtner angiveligt at låse toiletdøren, og derfor ringede hans lillebror til deres onkel, som skyndte sig at komme forbi hjemme på Amager. Han ville have angriberen til udpumpning, men det værste var allerede kommet ud igen, og derfor fik han lov til at sove sin vilde brandert ud.

Dagen efter stod han klar i landsholdslejren, og få dage senere startede han inde mod Polen, hvor at han tilmed også scorede.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top