The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-stjerne: Liverpool er helt vilde med Dortmunds kæmpetalent

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Den tidligere Liverpool-stjerne Dietmar Hamann mener godt, at Jadon Sancho fra Borussia Dortmund kan ende i liverpool – men ikke uden videre.

Liverpool kan meget vel ende med at købe Borussia Dortmunds kæmpetalent Jadon Sancho til næste sommer. Det mener Dietmar Hamann, der selv spillede for Liverpool fra 1999-2006.

– Jeg har hørt, at Liverpool har stor interesse i Sancho. Jeg kan forestille mig, at de bliver en af de største klubber, der går efter at købe ham til sommer, siger Dietmar Hamann til Sky Germany. Det skriver goal.com

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Men det forudsætter nok, at de samtidig sælger en af de tre forreste på deres hold netop nu, siger Dietmar Hamann og henviser dermed til Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino.

Jadon Sancho er 19 år, og han har spillet ungdomsfodbold i Manchester City, men han spiller nu for Borussia Dortmund i den tyske Bundesliga. Trods sin unge alder har fløjspilleren allerede spillet ti landskampe for England.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Dietmar Hamann har yderligere et par forbehold i forhold til, at Liverpool kan sikre sig Jadon Sancho.

– Han har ingen frikæbsklausul, og hvis Borussia Dortmund forlanger en astronomisk sum, kommer handler nok ikke til at ske. Desuden kommer han fra Manchester City, og man kunne sagtens forestille sig, at han hellere vil tilbage til sin barndomsklub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top