The perfect guide to the casino

Real Madrids vilde drøm: Denne superstjerne skal være vores nye Ronaldo

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Robert Lewandowski bomber mål i kassen, og Real Madrid drømmer om, at de kan købe den polske målsluger af Bayern München i januar.

Real Madrid har manglet en målsluger, siden Cristiano Ronaldo forlod den spanske storklub Er Robert Lewandowski fra Bayern München løsningen på problemet? Det håber de i Real Madrid.

Den polske angriber er topscorer i Bundesligaen med 12 mål i denne sæson, og han scorede så sent som tirsdag aften to mål i Bayern Münchens sejr over græske Olympiakos i Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Britiske Daily Expresss citerer spanske kilder for, at Real Madrid vil købe den 31-årige Robert Lewandowski – og gerne allerede til januar.

For at han ikke skal blive alt for dyr, er Real Madrid villige til at bytte med en anden spiller. Bayern München kan få waliseren Gareth Bale eller serberen Luka Jovic, som bankede mål ind for Eintracht Frankfurt i Bundesligaen, men som endnu ikke er kommet på tavlen i Real Madrid.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Nemt bliver det under ingen omstændigheder. Real Madrid har ifølge klubbens præsident haft kig på Robert Lewandowski i årevis, men Bayern München har ikke villet sælge deres brandvarme angriber, og han har ingen frikøbsklausul.

Robert Lewandowski har spillet i Bayern München siden 2014, og hans nuværende kontrakt udløber i 2023.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top