The perfect guide to the casino

Liverpool og Barcelona snuppede vigtige udebanesejre: SÃ¥dan endte alle de sene Champions League kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der var i den grad gang i målene, da onsdagens Champions League kampe skulle afvikles.

I Gruppe G havde Leipzig tidligere på aftenen slået Zenit, og dermed kunne Lyon hoppe op på 1. pladsen med en sejr, da man på udebane mødte Benfica. Her så Joachim Andersen hele kampen fra bænken, og han fik ikke meget at juble over. Der skulle nemlig kun gå fire minutter, før Rafa kunne bringe Benfica i front, og selvom Maxwel Cornet havde en fin mulighed for at udligne i første halvleg, kunne Benfica gå til pausen med en 1-0 føring.

Efter 70 minutter fik Lyon dog udlignet, da den brandvarme Memphis Depay var på pletten. Efter en gengivelse med VAR, kunne dommer Ivan Kruzliak anerkende målet og dermed 1-1. Bedst som man troede, at de to hold skulle dele pointene, skulle indskiftede Pizzi ændre på dette. I det 86. minut sendte han sejren til hjemmeholdet, og den sejr gør, at alt er åbent i Gruppe G, hvor Leipzig sidder på 1. pladsen med seks point, imens Zenit og Lyon har fire point og Benfica har tre point.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Der var målfest i Belgien, hvor Liverpool var på besøg. Genk stillede med både Joakim Mæhle og Paul Onuachu fra start, og selvom Paul Onuachu spillede en fin kamp, var det Liverpool, der løb med sejren. Efter blot to minutter bragte Alex Oxlade-Chamberlain, Liverpool i front, og da han scorede igen i det 57. minut, lignede det cruise control for Liverpool. Genk havde ellers fået underkendt et mål af VAR i midten af 1. halvleg. Der skulle dog falde tre yderligere mål i Belgien, da Sadio Mane og Mohamed Salah gjorde det til 0-3 og 0-4, imens Dieumerci Ndongala kunne reducere til 1-4 kort før slutfløjt.

Der var også massere af mål i den anden gruppekamp i Gruppe E, da Napoli var en tur til Salzburg. Her åbnede Dries Mertens scoringen efter 17 minutter, men kort før pausen, bragte den 19-årige Erling Håland balance i regnskabet, da han scorede på et straffespark. Både Dries Mertens og Erling Håland skulle komme på tavlen igen i henholdsvis det 64. og 72. minut. Problemet for Salzburg var bare, at de ikke var vågne nok efter Hålands scoring til 2-2, og blot et minut senere, scorede Lorenzo Insigne sejrsmålet til 2-3. Sejren gør at Napoli topper gruppen med syv point, imens Liverpool har seks, Salzburg har tre, og Genk ligger sidst med et point.

Thomas Delaney startede inde, imens Jacob Bruun Larsen fik lidt over 20 minutter, da Dortmund tabte med 2-0 til Inter på udebane. Her kom Inter bedst fra start, da Lautaro Martinez kunne score efter 22 minutter. I det 83. minut fik Martinez så chancen for at lukke kampen, da Mats Hummels begik et straffespark mod den kun 17-årige Sebastiano Esposito. Den brændte Martinez, men heldigvis for Inter, kunne Antonio Candreva score i det 89. minut og sikre sejren.

Barcelona skulle komme i lidt større problemer end ventet, da de tog en tur til Tjekkiet. Her kom man ellers foran efter blot tre minutter, da Lionel Messi bragte Barcelona i front. Slavia Prag havde dog flere fine forsøg i første halvleg, men måtte gå til pause bagud 0-1. Blot fem minutter efter pausen kom udligningen dog, da Jan Boril kunne sende bolden i kassen. Desværre for Slavia Prag skulle der ikke gå mere end syv minutter efter udligningen, før Luis Suarez sendte et skud afsted på mål, som angriber Peter Olayinka desværre fik rettet i mål. Dermed topper Barcelona Gruppe F med syv point, imens Inter og Dortmund har fire point. Slavia Prag ligger sidst med ét point.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Daniel Wass spillede hele kampen, da Valencia spillede 1-1 mod Lille på udebane. Her kom Valencia foran efter 63 minutter, da Denis Cheryshev, kunne sende bolden i mål. Mouctar Diakhaby fik dog to hurtige gule kort i det 82. og 84. minut, og det udnyttede Lille helt til sidst, da indskiftede Jonathan Ikone scorede til 1-1 i det 95. minut. Dermed topper Ajax og Chelsea Gruppe H med seks point, imens Valencia og Lille har henholdsvis fire og et point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top