The perfect guide to the casino

Han og præsidenten er gode venner: Mourinho på vej til tysk storklub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



José Mourinho kan ende som træner for den tyske storklub, Borussia Dortmund.

José Mourinho har været ledig på jobmarkedet, siden han blev fyret som manager for Manchester United i december sidste år. Han er sat i forbindelse med Real Madrid, men han kan også ende i den tyske storklu, Borussia Dortmund.

Klubbens nuværende træner, Lucien Favre, sidder usikkert i sadlen efter en hakkende sæsonstart, der blandt andet har budt på nederlag til oprykkerne fra Union Berlin.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Ganske vist vandt Borussia Dortmund lørdag 1-0 over Bundesligaens førerhold, Borussia Mönchengladbach, men forude venter et hårdt program med to kampe mod italienske Inter i Champions League, Bundesliga-kampe mod Schalke 04, VfL Wolfsburg og Bayern München og en pokalkamp mod Borussia Mönchengladbach.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Går det galt her, er Borussia Dortmund ifølge SportBild klar til at smide den schweiziske træner, Lucien Favre, på porten.

Og så er José Mourinho en mulig løsning. Portugiseren er personlig ven med Borussia Dortmunds præsident, Hans-Joachim Watzke. Og så har The Speciale One tidligere taget lektioner i tysk.

– Jeg synes, at Bundesligaen er interessant. Jeg beundrer, at Borussia Dortmund forsøger at tage kampen op mod en gigant som Bayern München har José Mourinho tidligere sagt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top