The perfect guide to the casino

Fyrer Arsenal manageren? Klubben har afløseren klar

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ledelsen i Arsenal overvejer for tiden, om de skal fyre Unai Emery som klubbens manager. Assistenten Fredrik Ljungberg kan overtage jobbet.

Det var skidt, at Arsenal mandag tabte 0-1 til oprykkerne fra Sheffield United, og Arsenal-ledelsen er ved at tabe tålmodigheden med manager Unai Emery.

Kampen mod Sheffield United var en mulighed for Arsenal for at komme op på tredjepladsen i Premier League. Nu ligger klubben nummer fem, og det er et krav, at de skal blive mindst nummer fire for at komme med i næste sæsons Champions League.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Unai Emery blev ansat som manager i sidste sæson, hvor holdet måtte nøjes med en femteplads. Hvis ikke det lykkes at komme i Champions League i den kommene sæson, er den spanske basker under alle omstændigheder færdig i klubben.

Men det kan han meget vel være forinden, for der er en følelse af, at Unai Emery ikke kan forløse stjernernes potentiale. Det største problem for Arsenal bliver at finde en afløser på dette tidspunkt i sæsonen.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Daily Express citerer The Athletic for, at klubben måske vil opgradere assistenten Fredrik Ljungberg til chefmanager.

– Ljungberg har selv spillet for Arsenal, han er vellidt blandt spillerne, og han har ambitioner om selv at stå i spidsen for et hold en dag. Hvis ikke det sker, inden for en overskuelig tidsramme, kan han ende andetsteds, ifølge Athletic-journalisten David Ornstein.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top