The perfect guide to the casino

Solskjær inden skæbnekamp mod Liverpool: Vi mangler to af vores bedste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Manager Ole Gunnar Solskjær bekræftede fredag, at Manchester United må undvære både målmanden David de Gea og midtbanekreatøren Paul Pogba i den vigtige og svære kamp mod Liverpool.

Paul Pogba befinder sig fortsat i Dubai for at genoptræne sin ankel, mens David de Gea pådrog sig en skade, da Spanien spillede EM-kvalifikationskamp mod Sverige.

– Jeg forventer ikke, at han kan spille. Men skaden er ikke så slem, som jeg havde frygtet, sagde Ole Gunnar Solskjær under fredagens pressekonference.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Da jeg så, hvad der skete, frygtede jeg, at David de Gea ville være ude af spillet indtil næste landsholdspause, for vi er vant til, at muskelskader kan tage tid. Men han gør fremskridt, og vi forventer, at han snart spiller med igen.

Argentineren Sergio Romero vil i stedet vogte Manchester Uniteds mål i kampen mod Liverpool, der har vundet samtlige holdets kampe i Premier League i denne sæson.,

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

– De gør det godt i ligaen. Det må man jo sige. Men det er ikke sådan, at vi er bange for dem. Vi glæder os faktisk til at spille kampen, sagde Manchester Uniteds norske manager.

– Vi vil give dem kamp til stregen. Jeg føler, at vi er på rette vej, men vi har brug for nogle resultater, sagde Ole Gunnar Solskjær om Manchester United, der blot har fået ni point i de første otte kampe.

Manageren kan dog glæde sig over igen at råde over franskmanden Anthony Martial og backen Aaron Wan-Bissaka.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top