The perfect guide to the casino

Kæmpe chok: Karrieren er slut – Dansk tidligere Superliga-stjerne fældet af kokain

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ken Ilsø er blevet taget med fingrene i kagedåsen – eller kokaindåsen, om man vil.

32-årige Ken Ilsø blev tilbage i marts suspenderet af sin daværende klub, australske Adelaide United, og nu er den tidligere FC Midtjylland-stjerne altså blevet idømt en karantæne på to år.

Det skyldes, at han er blevet testet positiv for stoffet benzoylecgonin, der er et biprodukt af kokain. Det oplyser Spillerforeningen i en pressemeddelelse.

Den lange karantæne har også fået Ken Ilsø til at søge nye karriereveje. Han stopper nemlig som professionel fodboldspiller:

– Det var ikke en kalkuleret beslutning, der skulle gøre mig bedre på fodboldbanen. Det var derimod en elendig beslutning, jeg tog i svagt øjeblik, siger Ken Ilsø og fortsætter:

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

– Min fodboldkarriere har bragt mig rundt omkring i verden. Holland, Tyskland, Kina, Singapore, Malaysia og senest Australien. Det har været berigende, og jeg har tillært mig flere sprog.

– Til sidst blev det dog også ensomt altid at rejse rundt alene. I Australien blev ensomheden for overvældende og i et forsøg på at slippe væk fra virkeligheden for et øjeblik, tog jeg en elendig beslutning. Jeg fortryder det, men jeg står også ved min handling og lever med konsekvenserne, fastslår han.

– Det var selvfølgelig ikke sådan, jeg havde regnet med, at jeg skulle slutte min professionelle fodboldkarriere. Men det er, som det er, og det bliver, som det bliver. Nu ser jeg fremad, og tiden er inde til livet efter fodbold.

– Jeg er startet på et studie, og jeg vil bruge den næste tid på at finde ud af, hvad jeg gerne vil lave fremadrettet, siger Ilsø, der nåede at tilbringe fire år i Superligaen, hvor han spille for SønderjyskE og FC Midtjylland.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top