The perfect guide to the casino

Efter Pukki-Power har taget England med storm: Nu vil denne storklub hente ham

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Ting kan gå rigtig hurtigt i fodbold, og det kan den tidligere Brøndby IF-stjerne Teemu Pukki, ihvertfald skrive under på.

Det er ikke mere end halvandet år siden, at Teemu Pukki spillede i Brøndby, hvor han bankede kasserne ind i Superligaen. Men den 1. juli 2018, satte Teemu Pukki en af de vigtigste underskrifter i hans karriere, da han skrev under på en kontrakt med Championship-klubben Norwich. Men efter en sæson, hvor den 29-årige finne scorede 30 mål og leverede 10 assists i 46 kampe, kan Norwich nu kalde sig for Premier League-klub igen.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Her startede Pukki også med at være brandvarm, da han scorede seks mål og leverede to assists i de første fem kampe. Sidenhen er det dog blevet til tre kampe uden mål eller assists, men i den seneste landsholdspause scorede han to mål. Det gør altså, at han har spillet en stor rolle i, at Finland er meget tæt på en EM kvalifikation til 2020, da Pukki har scoret syv mål og lavet en enkelt assist i otte kampe.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Det har fodboldeuropa også lagt mærke til, og nu skriver det italienske medie, Calciomercato, at selveste Inter Milan skulle høje øje med Pukki. Inter har ellers både hentet Romelu Lukaku og Alexis Sanchez denne sommer, men da Alexis Sanchez lige er blevet skadet, er hans fremtid i Italien usikker, og her kommer Pukki altså ind i billedet. Kontrakten med Norwich udløber i 2022, og derfor skulle Inter pønse på et køb af den tidligere Brøndby-stjerne.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top