The perfect guide to the casino

Voldsomme anklager: Alex Ferguson fik et rolex ur for matchfixing

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Sir Alex Ferguson blev træner i Manchester United i 1986 og nåede at stå i spidsen for den engelske gigant i 27 år.

Her vandt han voldsomme 13 Premier League titler, to Champions League titler, fem FA Cups og fire engelske ligacup titler. Men nu er nye anklager fra fodboldagenten Giuseppe ‘Pino’ Pagliara dukket op, og her er Sir Alex Fergusons navn indblandet. Det hele startede med, at den engelske journalist Claire Newell optog sine samtaler med Pagliara, uden han vidste det, hvor hun var under dække som forretningskvinde.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

Her skulle Pagliara angivenligt have sagt, at Alex Ferguson har taget penge fra transferaftaler, og at han fixede en kamp mellem Manchester United og Juventus, sammen med Pagliara. Brian O’Neill, som var anklager i retten, hvor der kører en sag mod Pagliara, fortæller, hvordan Pagliara kom med et bittert udfald mod Ferguson, hvor følgende blev sagt.

– Han (Pagliara, red.) beskyldte ham (Ferguson,red.) for at have arbejdet sammen med Pagliara om at fixe resultatet af en kamp mellem Juventus – som er en klub, Pagliara var associeret med – og Manchester United i Champions League, for hvilket Pagliara havde takket ham med et guld Rolex-ur til 30.000 pund, lød det fra anklager Brian O’Neill i retten ifølge The Sun.

I sidste ende er det Giuseppe Pagliara, som er under anklage i retssagen. Sam Allardyce har tidligere mistet jobbet som engelsk landstræner i en sag med undercover journalister. Her fortalte han nemlig de journalister, som ligesom Claire Newell, var gået undercover som forretningsmænd om, hvordan man kunne omgå de engelske transferregler.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Altså voldsomme anklager mod Ferguson, som i den grad bliver svære at bevise, og alt imens det mysterie skal opklares, så kører sagen mod Giuseppe Pagliara stadig på fuld skrue.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top