The perfect guide to the casino

Storklubberne slikker sig om munden: Han er en af verdens bedste – Nu åbner klub-præsidenten op for et salg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Der er gode nyheder på vej til de klubber, som har problemer med defensiven og lukker for mange mål ind.

I Napoli spiller den afrikanske midtstopper Kalidou Koulibaly, og han har i de seneste par år, spillet sig op som en af verdens bedste midtstoppere. Han kom til Napoli tilbage i 2014 og har kontrakt frem til sommeren 2023, og derfor har Napoli i den grad ikke travlt med at sælge ham. Eller det skulle man da tro.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

For nu indrømmer klubbens præsident Aurelio De Laurentiis, at der kommer et tidspunkt, hvor de bliver nødt til at sælge deres stjerne, som i mange omgange er blevet rygtet til Premier League og specielt Manchester United. Manchester United hentede dog Harry Maguire denne sommer, og derfor er det nok ikke lige i midterforsvaret, at Manchester United skal du og bruge flest penge.

– Jeg elsker Koulibaly, så jeg afviste et bud på €105 millioner (784 millioner kroner), men der kommer et tidspunkt, hvor jeg bliver nødt til at sælge ham. Hvem der end måtte sige, at vi ikke har forbedret vores forsvar, tager fejl, udtalte Aurelio De Laurentiis til Sky Sport Italia.

Kalidou Koulibaly kom til Italien fra belgiske Genk for sølle 7,75 millioner euros eller omkring 60 millioner kroner. Den 28-årige senegaleser er en særdeles populær herre i Napoli, og han har da også spillet hele 219 kampe for klubben. Her er det blevet til 10 mål, fem assists, 54 gule kort og fire røde kort.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Kalidou Koulibaly har ikke selv givet udtryk for, at han virkelig vil væk fra Italien, men hvis han en dag gør dette, kan populariteten fra De Laurentiis hurtigt forsvinde. Han har nemlig tidligere svinet José Callejon og Dries Mertens til, overfor italienske medier.

– Jeg gider overhovedet ikke gøre et stort nummer ud af at forlænge med dem. Hvis de vil sælge sig selv til Kina og leve et overbetalt lorteliv i to eller tre år, så er det deres problem. I livet skal du beslutte dig for, om du er glad for et job, du nyder, eller kun gør det for pengene. Hvis det er altafgørende for dem, så burde de skifte til Kina.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top