The perfect guide to the casino

På niveau med Alisson: Adrian er MEGET tilfreds med sig selv

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Køligt! Christian Wildbork viser barmen frem



Adrian mener, at både ham og Alisson er førstemålmænd i Liverpool. Han fortæller samtidig, at han var tæt på en anden klub, inden The Reds bød sig til.

Det kører for Adrian.

Den 32-årige spanier er meget tilfreds med tilværelsen, hvor han gik fra Liverpools bænk til en startplads i rigtig mange kampe.

Nu er Alisson på vej tilbage, men det betyder ikke, at Adrian bare lige sådan afgiver sin plads i buret. Han mener selv, at han er nummer ét – sammen med Alisson vel og mærke.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Alle vil have de bedste, og det mener jeg, vi begge er. Vi er to nummer 1, siger Adrian til The Telegraph og hævder, at han var tæt på at underskrive en aftale i en anden klub kort før skiftet til Liverpool.

– Jeg tror, det var skæbnen. Jeg var meget, meget tæt på at skrive med en anden klub, men i det øjeblik, jeg modtog opkaldet fra Liverpool, sagde jeg til min agent, at han skulle stoppe alle forhandlinger, siger Adrian.

Alisson er vendt tilbage til træningen i Liverpool, og flere engelske medier skriver, at brasilianeren starter inde mod Manchester United.

Læs også: Vanviddet fortsætter: Tessie friendzoner René for hårdt i Danmark

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top