The perfect guide to the casino

Erling Haaland er et af de hotteste navne i fodbold lige nu – SÃ¥ mange millioner koster han

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt



Erling Braut Haaland er en af de hotteste 19-årige fodboldspillere på nuværende tidspunkt.

Efter han skiftede til Red Bull Salzburg, er det nemlig kun gået en vej, for den norske angriber. Haaland har nemlig scoret hele 18 mål og leveret fem assists i blot 11 kampe, herunder fire mål i to Champions League kampe. Det er altså en mand, som højst sandsynligt bliver Salzburgs næste store salg.

Læs også: Nej, nej, nej: Fire PINLIGE fejl ved Zlatans statue

I og med, at Erling Haaland kom til klubben i januar, og har kontrakt helt frem til sommeren 2023, så er han ikke en billig herre. Det er da heller ikke fordi, at de klubber, der bliver nævnt som interesseret, ikke har mange penge i forvejen. Det er nemlig klubber som Manchester City, Manchester United, Real Madrid, Barcelona og Juventus, og det er Salzburg godt klar over.

Ifølge The Sun, så skulle Salzburg kræve omkring 50 millioner pund eller omkring 430 millioner kroner, for den 19-årige nordmand. Til sammenligning betalte Salzburg kun omkring fem millioner euros eller omkring 37,5 millioner kroner, da de hentede ham i januar. Vi skal helller ikke længere tilbage end i slutningen af maj, hvor Erling Haaland scorede ni mål i en landskamp for Norges U-20 hold ved VM.

Læs også: Landsholdsstjerne tog sko på til 700 kr – Det kan ende med at koste ham 1,5 millioner kroner

Erling Haaland er faktisk født i Leeds, og hans far er tidligere Manchester City-spiller. Derfor kan det også glæde familien Haaland, at City havde scouts tilstede, da Salzburg spillede mod Liverpool på Anfield.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.


OVERSIGT

Scroll to Top